Uutiset

11.10.2011 - Kes-Kis näyttely 8.-9.10.2011

Traktori-pentueesta Massey Ferguson aloitti meidän näyttelyviikonlopun loistavalla menestyksellä. Lauantaina; Louhelan Massey Ferguson EX1, BIV, NOM ja BIS! BlackOnyx Cinnamon EX1, CAC ja valmistui lauantaina Championiksi, Restless Zooropa EX1. Sunnuntaina; Restless Zooropa EX1, BIV, NOM ja kaksi ääntä paneelista, BlackOnyx Cinnamon CACIB, Louhelan Leyland EX1. Olemme äärettömän onnellisia näin hienosta viikonlopusta. Kiitos kaikille pennun omistajille, sekä Namin ja Zigin kasvattajille. Kiitos myös ystäville mukavasta viikonlopusta.

17.7.2011 - S*Restless Zooropa.

Olemme saaneet uuden vahvistuksen joukkoomme S*Restless Zooropa. Tämä ihana poika on yhteisomistuksessa Hannen ja Leilan kanssa. Poika asuu Paimiossa Leilan perheen kanssa. Syksyn mittaan käydään näyttelyissä ja tulevaisuudessa toivomme kauniita jälkeläisiä.

14.7.2011 - Pennut kolme viikkoa

Pennut kasvavat kovaa vauhtia. Pennuista kuvia kuvagalleriassa.

21.6.2011 - Traktori -pentue syntynyt.

Nami synnytti 5 tervettä poikaa. Äiti ja pennut voivat hyvin.

26.5.2011 - Kissalamme uudet sivut on nyt avattu. Tervetuloa!

Kissamme Nami -odottaa pentuja ja paisuu kuin pullataikina tällä hetkellä, neitissä näkyy kyllä tiineys oikein hyvin. Ja kyllä myös uni maistuu! Massu näyttää aikas tasaiselle eli odottelemme ehkä neljää pentua? Katsellaan ja toivotaan että kaikki menee hyvin.

Layout:   www.slytigers.net   || Kotisivilta kopiointi on ehdottomasti kielletty!